Anton Ros – Sprundel, Nederland

De Multitunnel is een efficiënte kasvorm die door de optimale keuze van profielen en versterking, inmiddels een zeer geschikte optie is voor het telen van aardbeien op hangende teeltgoten. De extra belasting van de teeltgoten met aardbeibakken en planten wordt opgevangen door de verstijfde constructie. Omdat er gebruik wordt gemaakt van alle aluminium profielen uit het AgrowSer pakket, wordt deze Multitunnel gebouwd met aluminium goten, enkel- of dubbelzijdig doorlopend lucht en heeft daardoor alle kwaliteiten van een AgrowSer kas. Bij Anton Ros in Sprundel staat de eerste kas van dit model en inmiddels wordt dit type kas, in diverse kapmaten op meerdere plaatsen in Nederland, Duitsland en Denemarken gebouwd.

  • Opdrachtgever: Anton Ros – Sprundel, Nederland, meerdere andere projecten in bouw

  • Type en afmetingen: Multitunnel kas 6,70m, 30.000m2 meerdere kapmaten, tot 10,00m en uitvoeringen mogelijk en op dit moment in bouw.

  • Bestemming: Aardbei teelt op hangende teeltgoten in bakken

  • Doel: Optimaliseren van het klimaat, gebruik maken van hangende teeltgoten waardoor vrijheid van werken onder de teelt, schoon, arbeidsvriendelijk, lange levensduur van de Multitunnel.

  • Geleverd: Multitunnel kas en meedenken in teeltsysteem.

Terug naar projecten