Schermhallen

Ook onze schermhallen produceren wij in eigen beheer. Ze worden vooral toegepast door kwekers van boomkwekerijgewassen voor virusvrije opkweek en ter bescherming tegen wind, hagel en insecten, felle zon of nachtvorst. Potplantenkwekers gebruiken de schermhallen om hun planten af te harden en tuincentra maken er weer buitenverkoopruimten van.  Alles is mogelijk.

Schermhallen

Onze schermhallen worden gemaakt van ovale buizen 68x45mm. Wij hanteren in principe vakmaten van 3.00m x 3.00 mtr. tot 6.40m x 4.50m, maar deze maten kunnen op verzoek aangepast worden. De hallen kunnen voorzien worden van bewegende schermsystemen en gevels met oprolbaar doek. Voor de bedekking kan een keuze gemaakt worden uit schaduwgaas, hagelnet, insectendoek, vogelnet of transparant doek.

Het bouwen van AgrowSer schermhallen is zeer eenvoudig. De montagegaten zitten altijd op de juiste plek en alle onderdelen worden compleet aangeleverd. Iedereen kan een AgrowSer schaduwhal bouwen, maar als de klant dat wenst, dan neemt ons montageteam deze taken uit zijn handen.

Windkeringen

Om het negatieve effect van wind op een teelt tegen te gaan, bieden wij een breed assortiment windkeringen, in verschillende hoogtes en met diverse soorten bekledingen.
Zo worden teelten beschermd en kan gericht gebruik gemaakt worden van spuitmateriaal.

Waarom AgrowSer

CONTACT

Wilt u weten hoe wij werken en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust
contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

      CAPTCHA code:
      captcha

      Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”