Organisatie

Tuinbouw zit in onze genen. Die kennis en het gevoel gebruiken wij om folieprojecten op maat te realiseren, die optimaal aansluiten op de teeltwensen van de kweker. Daarbij zien wij er ook op toe dat elk
folieproject zo efficiënt mogelijk wordt uitgevoerd.

AgrowSer is gevestigd op de Coenecoop 450 te Waddinxveen, centraal gelegen in het midden van het groene Hart van Nederland, dicht tegen snelwegen A12 (Utrecht – Den Haag) en A 20 (Gouda – Rotterdam), maar door het tegenover het pand gelegen station Triangel Waddinxveen ook direct verbonden met vliegveld Schiphol te Amsterdam. Vanuit het kantoor te Waddinxveen organiseert AgrowSer alles rondom de kassenbouw en de productie daarvan, maar niet alle disciplines werken vanuit Waddinxveen. De productie is gevestigd te Velddriel, in een bedrijfsruimte van 1.500m2 met een buitenterrein van 4.500m2 worden veel van de AgrowSer componenten gemaakt, maar ook logistiek verwerkt, magazijn gehouden en veel werkzaamheden vandaan uitgevoerd.

Door het op voorraad houden van veel standaard materiaal is er door AgrowSer meestal snel in te spelen op nieuwe projecten/orders, uitlevering van bijvoorbeeld schroefankers of fundatie palen, waar de meeste projecten toch mee beginnen, is veelal een kwestie van regelen van tekeningen en transport. De ploegen die voor ons het werk uitvoeren vertrekken veelal uit Velddriel, aangezien ook zaken als bouten, moeren, folie, etc daar vandaan komen.

CONTACT

Wilt u weten hoe wij werken en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust
contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

      CAPTCHA code:
      captcha

      Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”