Wandelkap

Wandelkappen

De AgroSer wandelkappen zijn uitermate geschikt om uw gewassen te vervroegen en te beschermen tegen slechte weersinvloeden. De folietunnel is eenvoudig te plaatsen en te verplaatsen. De tunnels in standaard breedte van 5.0, 6.0 en 6.4 meter te leveren Op aanvraag kunnen wij afwijkende breedtematen leveren. Door de eenvoudige manier van verplaatsen verhuizen de tunnels met de gewassen mee naar een volgend perceel. Ventilatie is mogelijk door aan beide zijden de folie eenvoudig omhoog te trekken. De fronten kunnen worden voorzien van schuifdeuren met gewapende folie. Tevens is het mogelijk om de fronten compleet uitneembaar te maken. U hebt de keuze uit een ruim assortiment PE foliesoorten.
  • Internationale afzet.
  • Eenvoudig zelf te monteren.
  • Innovatie
  • Productie en levering op maat.
wandelkap

Agrow WK 500 Folietunnels met een breedte van 5,0 meter en een nokhoogte van 2,3 meter. Uitgevoerd met een ronde buisconstructie. Deze tunnel heeft een rechte wand van 0,55 meter hoog en een rond dek.

Agrow WK 600 Folietunnel met een breedte van 6,0 meter en een nokhoogte van 2,6 meter. Uitgevoerd met een ronde buisconstructie. Deze tunnel heeft een rechte zijwand met een hoogte van 0,65 meter en een rond dek

Agrow WK 640 Folietunnel met een breedte van 6,4 meter en een nokhoogte van 2,45 meter. Uitgevoerd met een ronde buisconstructie. Deze tunnel heeft een rechte zijwand met een hoogte van 0,5 meter en een rond dek.

Agrow WK 600 RZ Folietunnel met een breedte van 6,0 meter en een nokhoogte van 3,0 meter. Uitgevoerd met een ronde buisconstructie. Deze tunnel heeft een rechte zijwand met een hoogte van 0,9 meter en een rond dek. De vrije bedraagt 2,2 meter. .

Nederlands